Persoonlijk ontwikkel- en loopbaanadvies

Je persoonlijke talenten kennen is de basis van succes in opleiding en werk. Optimaal gebruik kunnen en durven maken van je talenten is daarna de logische vervolgstap.

 

Loopbaanadvies op maat

De loopbaancoaching van ACP geeft je scherp inzicht waar je talenten liggen. Wat je motiveert/inspireert? Wat houdt je misschien nog tegen bij het bereiken van jouw persoonlijke loopbaan- en levensdoelen.

Wij gebruiken daarin allerlei verschillende invalshoeken en werkvormen om je zelfinzicht en zelfvertrouwen (nog verder) te vergroten. De basis van onze loopbaanbegeleiding is een unieke mix van drie elementen:  

Locatie Loopbaanadvies/ Loopbaancoaching

De gesprekken vinden in principe plaats op onze vestiging in Capelle a/d IJssel, in overleg kan het deels op de vestigingen in Utrecht, Breda, Amsterdam en Utrecht.

De kosten voor particulieren bedragen € 70 per sessie van 60-75 minuten.

Bij zakelijke opdrachtgevers brengen wij aanvullend 30% in rekening waaronder 21% BTW .

 

Subsidie  voor gratis loopbaanadvies 45+

Maak als je 45 jaar of ouder bent gebruik van de overheidssubsidie voor gratis loopbaanadvies. Zie verder https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2018/12/31/gratis-ontwikkeladvies-voor-45-plusser. ACP kan die voor je aanvragen samen met jou. Maar wees er snel bij want de subsidie raakt waarschijnlijk snel weer op.

 

Belastingaftrek loopbaanadvies?

Er zijn in principe onder voorwaarden vaak wel mogelijkheden om de kosten voor loopbaanbegeleiding/-coaching belasting-aftrekbaar te maken onder de noemer studiekosten. Dat is echter niet helemaal zeker, dus vraag dat goed na bij de belastingdienst of eventueel je boekhouder/accountant.

Meer weten? Bel ons dan, stel ons je vraag dan geheel vrijblijvend via de Whats App-knop of via ons vragenformulier.

 

Wat vinden onze klanten?