Beroepskeuzetest Premium Online

Onze persoonlijke beroepskeuzetest Premium is de top als het gaat om persoonlijk maatwerk bij ons op kantoor. Door alle ICT-ontwikkelingen is het echter niet meer per se nodig om persoonlijk bij ons langs te komen voor het maken van de tests, het interview en het adviesgesprek. Wij kunnen het studiekeuzetraject namelijk ook samen volledig online met behulp van ICT doorlopen.

Onze Beroepskeuzetest Premium Online is de ideale oplossing voor cliënten die een diepgaande studiekeuzetest willen doorlopen, zonder dat zij (ver) hoeven te reizen naar een van onze kantoren.

De Premium Online-variant is met name geschikt als je:

  • niet zo ver kan of wil reizen binnen Nederland;
  • in het buitenland woont;
  • niet een hele dag vrij kunt nemen van school of je werk.

Dit Premium-onderzoek kan desgewenst ook in het Engels worden afgenomen, zowel qua vragenlijsten, tests, interview/adviesgesprek als de rapportage.

Het testprogramma is gelijk aan de persoonlijke Beroepskeuzetest Premium. Het belangrijkste verschil is dat alle tests online worden afgenomen. Vanzelfsprekend krijg je vooraf zeer duidelijke tekst en uitleg. Tevens zijn wij heel goed/snel bereikbaar als er toch vragen en/of problemen zijn tijdens het maken van de tests.

Door middel van een uitgebreide aanmeldingsvragenlijst winnen wij essentiële informatie in over de schoolcijfers, favoriete en lastige vakken/onderwerpen, knelpunten bij het leren, hobby’s en talenten.

Het invullen van de online-tests kan waar en wanneer jij dat wilt (24/7), zolang je maar een goede internetverbinding hebt. Tussen de tests door kun je gewoon pauzeren en/of later weer verder gaan.

Het interview en de bespreking van de testresultaten vinden beide plaats via Skype of Facetime. Desgewenst kan het adviesgesprek met meerdere personen tegelijk gevoerd worden, zoals met een of beide ouders.

 Het onderzoek wordt, net als bij de persoonlijke Studiekeuzetest Premium, afgerond met een uitgebreid schriftelijk rapport. En ook onze nazorg is net zo intensief.

De investering voor onze diepgaande, intensieve Premium Online Studiekeuzetest bedraagt € 645 all in.

Onze Premium-varianten (persoonlijk en online) kunnen desgewenst ook in het Engels worden afgenomen, zowel qua vragenlijsten, tests, interview/adviesgesprek als de rapportage.

Voor particulieren (deelnemers vanaf 18 jaar) zijn er in principe, onder voorwaarden vaak mogelijkheden om de kosten voor loopbaanbegeleiding/-coaching belasting aftrekbaar te maken onder de noemer studiekosten, zie onder meer aftrekbaarheid scholings-/studiekosten. Neem daarover contact op met de Belastingdienst c.q. je belastingadviseur of je daarvoor in aanmerking komt en hoe je dat moet aanpakken qua factuur/belastingaangifte.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van al onze studie- en beroepskeuzetests inclusief alle tarieven.

Heb je een vraag of wil je advies over wat voor jou de best passende test is, vul dan ons vragenformulier in of stel je vraag via de Whats App-knop (indien beschikbaar).

Wat vinden onze klanten?