Persoonlijk Keuze-spreekuur

Zowel leerlingen, studenten, werkenden als ouders hebben vaak behoefte aan persoonlijke begeleiding en een deskundig keuze-advies op maat. Deze professionele begeleiding is er helaas lang niet altijd op school of op het werk.

Eén of meer gesprekssessies met Register Keuzepsycholoog Arco Poot kunnen veel nieuwe inzichten, duidelijkheid en (zelf)vertrouwen geven wat passende keuzes zijn in studie en/of beroep.

 

In het ACP Keuze-spreekuur bespreken wij doeltreffend en diepgaand de volgende onderwerpen:

 

  • Wat zijn precies je keuze-opties? Wat is precies je keuze-vraag/dilemma?
  • Tegen welke onduidelijkheden, belemmeringen en/of problemen loop je aan?
  • Waar vind je de benodigde informatie om de juiste keuze te maken?
  • Welke stappen kun je daarin zetten om vooruit te komen?
  • Welke partijen moet je daarvoor benaderen?
  • Hoe hervind je je (zelf)vertrouwen om die stappen te durven zetten?

 

Het tarief voor jouw persoonlijke keuze-spreekuur met registerpsycholoog Arco Poot is € 65 all-in per gesprek van 60 minuten. Desgewenst kunnen ook anderen (ouders, partner, begeleider etc) deelnemen aan een gesprek.

Om het spreekuur zeer gericht en effectief te maken, kunnen vooraf onze unieke Persoonlijkheidsvragenlijst PCI en Interessetest HIA worden ingevuld. Deze tests geven een zeer breed en diepgaand beeld van de persoonlijkheid (wie ben je?) en je interesses (wat wil je?). Dit kost voor de beide tests slechts € 59 all in.

Zo nodig doen wij verder  onderzoek naar de capaciteiten, persoonlijkheid en/of interesses.

In principe vindt een persoonlijk gesprek plaats op op onze vestiging in Capelle aan den IJssel, in overleg kan dat soms ook op een andere ACP-locatie. Ook  kan het keuze-spreekuur desgewenst ook telefonisch of via Skype/Facetime plaatsvinden. Het tarief daarvoor bedraagt slechts € 45.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over ons keuze-spreekuur? Stuur ons een app via de linksonder knop of mail ons, dan nemen wij binnen een dag contact met je op.

Ben je 45 jaar of ouder, maak dan gebruik van het geheel kosteloze subsidietraject Loopbaanontwikkeladvies 45+.

 

Wat vinden onze klanten?