Keuze-spreekuur ACP Decaan

Zowel leerlingen, studenten als werkenden hebben vaak behoefte aan persoonlijke begeleiding en een deskundig keuze-advies op maat. Deze professionele begeleiding is er helaas lang niet altijd op school of op het werk.

Eén of twee goede gesprekken met een keuze-expert kunnen veel duidelijkheid en vertrouwen geven wat de juiste keuzes zijn in studie en/of beroep.

Daarom kun je bij ACP terecht op onze keuze-spreekuur. Daarin bespreken wij doeltreffend en diepgaand de volgende onderwerpen:

  • Wat zijn precies je keuze-opties? Wat is precies je keuze-vraag/dilemma?
  • Tegen welke onduidelijkheden, belemmeringen en/of problemen loop je aan?
  • Waar vind je de benodigde informatie om de juiste keuze te maken?
  • Welke stappen kun je daarin zetten om vooruit te komen?
  • Welke partijen moet je daarvoor benaderen?
  • Hoe hervind je je (zelf)vertrouwen om die stappen te durven zetten?

Zo nodig doen wij bij complexe studie-keuzevragen nader onderzoek naar de capaciteiten, persoonlijkheid en/of interesses.

Het tarief voor jouw persoonlijke keuze-spreekuur met registerpsycholoog Arco Poot is € 65 all-in per gesprek van ongeveer 60 minuten. Desgewenst kunnen ook anderen (ouders, partner, leidinggevende etc) deelnemen aan het gesprek.

In principe vindt een persoonlijk gesprek plaats op op onze vestiging in Capelle aan den IJssel, in overleg is soms ook een andere locatie mogelijk.
Desgewenst/zo nodig kan het keuze-spreekuur ook telefonisch of via Skype/Facetime plaatsvinden.

Stuur ons een app via de linksonder knop of mail ons, dan nemen wij binnen een dag contact met je op om een afspraak in te plannen.

 

Wat vinden onze klanten?